top of page

TERAPIAPALVELUT

YKSILÖ- JA PARITERAPIA

 

Yksilöterapiassamme valittavana on joko pidempi työskentelyjakso tai lyhyempi lyhytterapia. Katsotaan ensimmäisellä kerralla, että mikä on sinun tarpeesi.

Lyhytterapia on terapiamuoto, joka keskittyy erityisesti ongelmien ratkaisemiseen ja muutoksen aikaansaamiseen nopeasti ja tehokkaasti. Pidempi terapiajakso soveltuu, jos tarvitaan vaativampaa hoitomuotoa.

Kumassakin terapiamuodossa työnkeskiössä on empaattinen terapeutti, joka ottaa huomioon jokaisen yksilölliset voimavarat ja kulkee kanssakulkijana matkalla kohti vapautuneempaa elämää. 

ASIAKASPALAUTTEET

"Terapeutilla oli ihana tapa kuunnella minua! Etäyhteys toimi minulla. Ei tarvinnut erikseen matkustaa minnekään ja tuntui, että pystyi rehellisemmin puhumaan. Tehtävät olivat toimivia ja monipuolisia. Voin suositella terapiaa muillekkin"
Asiakas

" Terapiasta oli apua. Sain pysähdyttyä pohtimaan asioita ja näin olen pystynyt paremmin kanavoimaan asioita. Terapiassa työskenneltiin eri tavalla. Tehtäviä tuli, joten työskentely jatkui kotonakin. Terapeutti osasi kuunnella minua. "
Asiakas  

"Oli kyl ihan ok käydä"
Nuori 13v. 

"Saavutin jo viiden kerran käynnillä  tavoitteen ja iso lukko tuli avattua. Huomasin kyllä, että terapia avasi maailman, jota haluaisi tutkia vielä lisää. Työkaluista oli todella iso hyöty. Terapia suhe oli todella hyvä ja terapeutin kanssa oli helppo työskennellä. Oli hyvä, että terapeutti kertoi selkeästi oman tapansa toimia."
Asiakas 

Terapiapalvelumme

Hoidossa määritellään selkeä alku, keskikohta ja loppu.
 
Terapian alussa pohdimme terapiassa työstettävää haastetta, jota lähdemme yhteisellä matkallamme tutkimaan.

Nopeaa apua ahdistukseen tai apua masennukseen.

 
Keskeistä työlle on työstettävän asian määrittely, välitavoitteet sekä jatkosuunnitelma.
 
Ensimmäisen tapaamisen jälkeen pohditaan terapeutin kanssa, että mitkä olisi sopiva tapaamisten määrä. Saat itse päättää, koska haluat lopettaa työskentelyn. Kesto on 60 minuuttia.
 
Terapia on asiakas- ja tavoitelähtöistä,voimavarakeskeistä ja ottaa huomioon hyvin pienetkin edistymisen askeleet.

Pink Balloons

Sovinko asiakkaaksi?

Jokainen on oikeutettu terapiaan. Jos koet, että sinulla on asia, joka häiritsee elämääsi, niin kannattaa antaa mahdollisuus terapialle. Et menetä mitään, koska meillä on käytössä tyytyväisyystakuu.

Terapiaan saatetaan tulla esimerkiksi:

Ahdistuneisuus ja stressi: Terapia auttaa käsittelemään ahdistuksen ja stressin taustalla olevia syitä ja tarjoaa keinoja niiden hallintaan.

Masennus ja alakulo: Terapeutin tuella voidaan selvittää masennuksen syitä sekä löytää keinoja kohdata ja käsitellä tunteita.

 

Traumaattiset kokemukset: Terapia voi auttaa lievittämään traumojen vaikutuksia ja edistää toipumista.

 

Vuorovaikutusongelmat: Terapiassa käsitellään kommunikointiin liittyviä haasteita ja opitaan parantamaan ihmissuhteita.

 

Fobiat ja pelot: Terapia tarjoaa työkaluja pelkojen ja fobioiden hallintaan.

 

Unettomuus: Terapeutti opastaa unen parantamiseen liittyvissä tekniikoissa ja tavoissa.

 

Stressaaviin elämänmuutoksiin sopeutuminen: Terapia tukee sopeutumista esimerkiksi eron tai työpaikan vaihdoksen aiheuttamiin haasteisiin.

 

Ristiriitatilanteet ja ongelmanratkaisu: Terapiassa kehitetään ratkaisukeskeisiä taitoja ristiriitatilanteissa ja arjen haasteissa.

 

Itseluottamuksen vahvistaminen:  Terapian avulla voidaan käsitellä ja työstää omia ajatuksia ja uskomuksia, jotka vaikuttavat itseluottamukseen.


bottom of page